fbpx

Chris Hemsworth zegt dat een gespierd lichaam krijgen voor ‘Thor: Love and Thunder’ ‘bijzonder moeilijk’ en ‘vermoeiend’ was

GFC NIEUWSREDACTIE- Chris Hemsworth zei dat het een uitdaging was om een gespierder lichaam te krijgen voor zijn rol in “Thor: Love and Thunder” en eiste het zijn tol.

Hemsworth moest elke keer dat hij de personage speelde meer spiermassa ontwikkelen en die weer kwijtraken voor een andere rol.
Hij vervolgde: “Dit was bijzonder moeilijk. Ik denk omdat het gewicht waar we naar streefden een heel eind boven het niveau lag waar ik eerder was geweest.”

De lichaamsbouw van de Australische acteur is groter en gespierder geworden met elke verschijning in het Marvel Cinematic Universe (MCU).
Hemsworth heeft de God of Thunder geportretteerd sinds de eerste op zichzelf staande “Thor” -film werd uitgebracht in 2011. Sindsdien heeft hij de rol voor “Thor” series en “Avengers” films opnieuw gespeeld.

BEKIJK OOK
Angelina Jolie beschuldigt Brad Pitt van het 'stikken' van kind tijdens gevecht in vliegtuig

Hij zal opnieuw terugkeren als Thor in een nog aan te kondigen project, zoals aangegeven door het einde van ‘Love and Thunder’.

Voor “Love and Thunder” zei Hemsworth dat hij 12 maanden thuis doorbracht met gewicht trainen en het lichaam opbouwen met een combinatie van zwemmen of vechtsporten.

“Het was een heel leuke ervaring, maar ik weet niet of ik weer zo groot wil worden”, zei hij in de documentaire ‘Assembled’.

Foto: Marvel Studios