Broer die arm zus kapot sloeg na 6 maanden gepakt

GFC NIEUWSREDACTIE- Leden van de Recherche van Regio Midden (RRM) bijgestaan door leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) hebben op 23 maart op de kruising van de Martin Luther King- en de Industrieweg Zuid de verdachte D.V. aangehouden.

De 32-jarige S.V. deed op 19 september van het vorig jaar aangifte tegen de verdachte D.V. op het politiebureau Latour.

Volgens verklaring van de vrouw stuurde zij haar zoontje naar de winkel met een SRD 20 om brood te kopen. Toen de verdachte D.V. de jongen zag, trok hij het geld uit zijn hand en ging met de SRD 20 er vandoor.

Toen haar jongere broer D.V thuiskwam, vroeg S.V. hem om rekenschap. Dit viel niet in goede aarde viel bij hem, waardoor haar jongere broer een bijl pakte en de arm van zijn zus daarmee kapot sloeg.

Na het gepleegde feit maakte D.V. zich uit de voeten en wist enige tijd uit handen van de politie te blijven. De aangeefster is door deze mishandeling deels verlamd geraakt.

Na uitgewerkte informatie door de Recherche van Regio Midden aan wie de zaak is overgedragen, kwam D.V. in beeld. Hij werd door het gemengd politieteam in een taxi op bovengenoemde kruising gesignaleerd en aangehouden. Bij de aanhouding verzette D.V. zich hevig, maar met vereende krachten gelukte het de wetsdienaren hem in de boeien te slaan.

Hij is in verzekering gesteld.

Maandsalaris vanaf SRD 6000,- Vacatures beschikbaar voor administratieve krachten, gezondheidmasseuses en salesrepresentatives. Klik HIER voor meer informatie…..

Overige berichten