Bromfietser Paramaribo met twee kleine kinderen en vrouw op achterzitting kruipt door het oog van de naald

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een bromfietser die twee kinderen en ook nog een vrouw vervoerde in Paramaribo, Suriname, is zondagmorgen rond half tien door het oog van de naald gekropen.

De man reed over de Anamoestraat in de richting van de Tourtonnelaan en maakte zonder naar achteren te kijken of richting aan te geven een bocht naar rechts om de Rembrandtstraat in te gaan.

Op dat moment maakte een voertuig aanstalten om het viertal in te halen.

“Het heeft niet veel gescheeld, of deze vier personen waren aangereden door een auto die met hoge snelheid reed,” zegt Geor Hering aan GFC Nieuws, die getuige was van het bijna- incident.

Geor Hering

Geor Hering

“Ik was aan het lopen op de loopband in de sportschool en zag het allemaal gebeuren. Het is ongelooflijk hoe laks sommige verkeersdeelnemers zijn.”

“Dat deze man al het lef heeft om kleine kinderen zo te vervoeren, nota bene zonder dat de kleintjes een helm aan hadden, is ronduit verwerpelijk.”

OOK INTERESSANT
Moeder uit Paramaribo huilt dagen achtereen omdat dochter(19) haar vriendin dumpt

“Erger is het dat hij een grote bocht maakt op zo’n drukke weg waar men vaak te hard rijdt, en niet eens naar achteren kijkt of richting aangeeft,” aldus Hering.

Hij wijst erop dat het hem vaker is opgevallen dat bromfietsers de verkeersregels dikwijls negeren, terwijl juist zij zoveel meer risico lopen.

Foto ter illustratie.