fbpx

Britney Spears zegt dat haar kinderen ‘de adem uit haar sloegen’ door te weigeren op bezoek te komen

GFC NIEUWSREDACTIE- Britney Spears zei dat haar kinderen “de adem uit haar sloegen” nadat ze haar hadden verteld dat ze haar niet wilden zien.

Op zaterdag vertelde Spear’s ex-man Kevin Federline, die de volledige voogdij heeft over de twee zonen van de zangeres, aan de Daily Mail dat Sean Preston, 16, en Jayden James, 15, “hebben besloten dat ze haar nu niet willen zien.”

Woensdag deelde Spears haar reactie op de beslissing van haar zoons in een inmiddels verwijderde Instagram-post.

“Ik praat erover omdat mijn hart wreedheid niet begrijpt. Het breekt mijn hart omdat het lijkt alsof wreedheid tegenwoordig wel degelijk wint, al gaat het niet om winnen of verliezen”, schreef de zangeres.

“Maar ik kan niet verwerken hoe ik 20 jaar van mijn leven aan die kinderen heb gewijd, alles draaide om hen. Dat ze de adem uit mij kunnen slaan.”

BEKIJK OOK
Tom Hanks zegt dat hij slechts 'vier behoorlijk goede' films heeft gemaakt gedurende decennialange carrière

Ze voegde eraan toe: “Zie je dat je me niet kunt repareren. Geen enkele therapie of gevoel van aanbidding kan mijn hart herstellen! Ik zal voor altijd een trauma hebben en ik weet dit, ik heb het geaccepteerd. Er zou een wonder nodig zijn om mijn hart te repareren en niet één wonder, misschien 3.”

Spears zei in de post ook dat Sean Preston en Jayden James haar deze zomer vertelden dat ze van plan waren haar minder vaak te zien.