fbpx

Britney Spears barst in tranen uit bij bekende drive-thru van fastfoodketen

GFC NIEUWSREDACTIE- Britney Spears zegt dat ze dit weekend voor het eerst in haar leven naar fastoodrestaurant Jack In The Box ging, maar helaas was de ervaring niet zo positief als ze hoopte.

Ze voelde zich beledigd en was behoorlijk boos op een medewerker bij het drive thru-raam die merkte dat ze had gehuild en haar vertelde dat het goed zou komen.

De popster deelde het verhaal op Instagram.

Ze reed rond en huilde wat in haar auto toen ze zich realiseerde dat ze de hele dag niet had gegeten. Ze zag een Jack In The Box-bord met foto’s van het eten en besloot te stoppen.

Ze bestelde een dubbele cheeseburger en een shake, maar bleef werd boos nadat een “grote man bij het raam” haar probeerde te troosten door aan te halen dat het goed zou komen, terwijl hij haar de bestelling gaf.

BEKIJK OOK
Liam Neeson over Conor McGregor en UFC: hij is een 'kleine kabouter' die 'Ierland een slechte naam geeft'

Ze sloot haar reactive af met: “F*&% you stupid man at Jack in The Box. You don’t know me … you’re not my blood so go f*&% yourself !!!”

Vele volgers konden zich niet terugvinden in haar reactie en begrepen niet waarom ze boos werd.

Een opmerking “dat we meer van dat soort mannen met een “vriendelijk” hart nodig hebben”, had meer dan 17.000 likes. Een andere reactie dat de interactie niets meer was dan “het ene mens bezorgd om het andere” ontving meer dan duizend likes.