fbpx

Britney Spears gelooft niet meer in God

GFC NIEUWSREDACTIE- Zangeres Britney Spears heeft maandag een nieuwe spraakmemo uitgebracht ter gelegenheid van Labor Day in de Verenigde Staten.

In de opname zegt ze niet meer in God te geloven, vanwege de manier waarop ze werd behandeld door haar familie.

Britney hekelde het ‘hatelijke’ interview van haar zoon en vroeg haar zonen om hun ‘onvoorwaardelijke liefde’.

“Jayden, terwijl je mijn gedrag ondermijnt, net zoals mijn hele familie altijd heeft gedaan met: ‘Ik hoop dat ze beter wordt, ik zal voor haar bidden’… Bidden waarvoor?” vroeg Britney haar zoon in de audio-opname.

Britney zei dat ze blijft werken om haar moeder, de juridische kosten van Lynne Spears en haar huis te kunnen betalen, maar insinueerde dat Jaydens ‘haatdragende’ opmerkingen voortkwamen uit het feit dat haar financiële hulp binnenkort zou eindigen.

“Willen jullie dat ik beter word, zodat ik je vader $ 40.000 per maand kan blijven geven?” vroeg Britney. “Of is de redenering achter jullie besluit om hatelijk te zijn, omdat het eigenlijk over twee jaar voorbij is en je niets krijgt?”

Tijdens het 60 Minutes Australia-interview zei Jayden dat hij hoopt dat zijn moeder “mentaal beter wordt.”

BEKIJK OOK
John Cena vestigt Guinness World Record

Britney vuurde terug en zei dat ze “onvoorwaardelijke liefde en steun” van haar familie nodig heeft en geen achterbakse opmerkingen over haar geestelijke gezondheid.

“Het doet me verdriet dat niet één van jullie mij als persoon heeft gewaardeerd”, zei Britney in de audio-opname.

‘Je hebt gezien hoe mijn familie voor me is geweest en dat is alles wat je weet. Zoals ik al zei, ik heb het gevoel dat jullie allemaal stiekem graag zeggen dat er iets mis is met mij.”

Ze sloot haar bericht af door te zeggen dat al haar vreselijke ervaringen tijdens haar conservatorium en de aanhoudende problemen met haar familie haar ertoe hebben aangezet haar religieuze ideeën te heroverwegen.

‘God zou niet toestaan ​​dat mij dat overkwam als er een God bestond’, zei ze in de spraakmemo.

“Ik geloof niet meer in God vanwege de manier waarop mijn kinderen en mijn familie mij hebben behandeld. Er is niets meer om in te geloven. Ik ben een atheïst, jullie allemaal.”

Foto: MEGA