fbpx

Bendeleden die bezoekers het leven zuur maken ingerekend door politie Zanderij

GFC NIEUWSREDACTIE- De politie van Zanderij (Suriname) heeft de twee verdachten: Desmond S. alias Desje (20) en
Reginald S. alias Jonku Basi (26) in de laatste week van september in het centrum te Zanderij opgespoord en aangehouden.

Deze twee verdachten behoren tot een bende die in het centrum van Zanderij bezoekers het leven zuur maakten.

De verdachten hielden zich op voor de winkels die zich in het Centrum van Zanderij bevinden en zodra bezoekers de winkels aandeden, werden zij door deze verdachten benaderd om bier voor ze te kopen.

Wanneer zulks hen werd geweigerd, gingen de jongemannen ertoe over de bezoekers uit te schelden, te bedreigen en of te mishandelen.

BEKIJK OOK
Strategische doelen in voorbereiding voor garanderen voedselzekerheid en voedselveiligheid

Achttien verdachten, waaronder Reginald, waren in de maand augustus reeds aangehouden voor dit zelfde gepleegde strafbaar feit.
Een bezoeker werd in de laatste week van september hiermee geconfronteerd en dusdanig mishandeld door twee mannen uit deze bende.

Derden konden erger voorkomen en brachten het slachtoffer over naar het politiebureau. De man moest medisch worden behandeld.

De wetsdienaren stelden direct een onderzoek in en op aanwijzing van het slachtoffer werden Desmond en Reginald die in beschonken toestand verkeerden opgespoord en aangehouden.

Het tweetal is in verzekering gesteld.