fbpx

Belfort wil dat de regering valt

INGEZONDEN– Het DNA-lid Edward Belfort is al enkele maanden systematisch bezig om tweedracht te creëren binnen de regering en haat te zaaien tussen Hindostanen en marrons.

De negatieve kritiek op president Chandrikapersad Santokhi en de VHP lijkt meer op haat en wrok, omdat zijn droom om president van dit land te worden niet uitkwam.

Hierna werden zijn verlangens om minister of directeur te worden bij een staatsbedrijf: Staatsolie of de Energie Bedrijven Suriname, niet bevredigd.

Een lid van de Nationale Democratische Partij schimpte nog in De Nationale Assemblee dat Belfort is blijven zitten en dat zijn politieke partij ABOP ervoor heeft gekozen om hem niet te bevorderen.

Na een eerste schorsing het afgelopen jaar door zijn partij bleef Belfort voor enige tijd rustig. Nu lijkt hij de ‘strijdbijl’ weer te hebben opgepakt en hakt genadeloos in op voornamelijk president Santokhi en de VHP-ministers. Hoogstwaarschijnlijk zijn die makkelijke schietschijven om zijn frustraties op bot te vieren.

BEKIJK OOK
UNDP zal Suriname blijven ondersteunen in acties om voortbestaan jaguars te garanderen

Natuurlijk gaat het op dit moment niet goed met Suriname en zal het even duren, voordat de ontwikkeling en of verandering die we met zijn allen wensen, gerealiseerd wordt. Maar Belfort wist wat de regering zou overnemen; dus dat het niet goed gaat, is een open deur intrappen.

Ook al was Belfort president geworden, zou de huidige financieel-economische situatie niet anders zijn. Wat hij nu doet, is mensen ophitsen tegen de regering en haat zaaien, met als uiteindelijke doel dat de huidige regering valt.

Dwayne K.

Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud. Wenst ook u een ingezonden stuk te publiceren? Mail dit naar [email protected]

BEKIJK OOK: President Santokhi de juiste en enige man om Suriname weer op de rails te krijgen