Asabina: first lady vergroot achterstand ICT-onderwijs binnenland

GFC NIEUWSREDACTIE- BEP-parlementariër hekelt het dat tablets die bestemd waren voor afstandsonderwijs een andere bestemming hebben gekregen.

Recentelijk maakte minister Marie Levens van Onderwijs bekend dat van de 1.000 tablets en routers die door de Chinese telecom gigant Huawei en routers geschonken voor 100 scholen in Suriname, het ministerie slechts 200 ontving.

President Chandrikapersad Santokhi merkte op dat de tablets bij Telesur in bewaring waren en niemand die iets met ze deed.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Impotente mannen met een te klein geslachtsdeel vinden hulp uit de natuur

Telesur zou contact hebben opgenomen met de first lady waarna de tablets een andere bestemming kregen. Dit gebeurde in de periode toen de minister in quarantaine was.

Asabina: “tablets bestemd voor het binnenland, onze jongeren, zijn nooit bij hun terecht gekomen. Waar zijn ze? Mogen onze schoolkinderen in het binnenland niet vertrouwd raken met ICT,” vraagt hij.

Asabina: “ouders, verzorgers en zij die bij de volgende verkiezingen de leeftijd van 18 jaar zullen hebben, ga voor goede en betrouwbare leiders. Jouw stem , jouw keus , jouw macht.”

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER

Overige berichten