fbpx

Arrogante Surinaamse dame weigert te gaan naar ‘volkswinkels’: ik shop alleen in Tulip en Choi

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een 32- jarige dame uit het noorden van de Surinaamse hoofdstad Paramaribo beweert dat ze geen voet zet in, zoals zij het noemt, eenvoudige volkswinkels in het land.

Volgens de arrogante dertiger die propageert tot de absolute elite van Suriname te behoren komen er met uitzondering van supermarkten Tulip en Choi alleen maar mensen van de “lagere klassen” in de winkels.

“Noem mij maar arrogant. Maar ik shop alleen in Tulip en Choi en zal nooit een stap maken in de andere supermarkten omdat die te ‘low class’ voor mij zijn.

“Daar kom je een heleboel ongure types tegen, is het erg rommelig, eerder chaotisch, en weten de medewerkers ook niet zo goed wat respect jegens hun klanten betekent. Ik wil niet als een hond behandeld worden”.

BEKIJK OOK
Nicht zegt haar neef nooit meer te vergeven omdat hij niet condoleerde na overlijden van haar vader

“Ik, als een high value woman, weiger om in dezelfde ruimte met deze randfiguren te gaan winkelen. Sorry, daar voel ik mij echt te veel voor”, vertelt ze zonder enige gêne aan GFC Lifestyle.

Bekijk ook: Gezichtsbehandeling Constantin goedkoopste en beste in Suriname, blijkt uit onderzoek Consumentenbond

“Bij Tulip en Choi voel ik mij in ieder geval gerespecteerd en daar komt ook het “beter en beschaafder volk”. Het spijt mij als het vervelend overkomt, maar zo denk ik er gewoon over”, zegt ze tot slot.

Foto ter illustratie.