fbpx

Gezichtsbehandeling Constantin goedkoopste en beste in Suriname, blijkt uit onderzoek Consumentenbond

GFC LIFESTYLEREDACTIE– Personen in Suriname die hun gezicht willen behandelen zijn het beste geholpen bij Constantin in het noorden van Paramaribo.

Dat is het oordeel van de Surinaamse Consumentenbond na uitvoerig onderzoek.

De Consumentenbond laat aan GFC Lifestyle weten dat uit hun onderzoek blijkt dat de gezichtsbehandelingen in de kliniek van Constantin in Noord – Paramaribo, de goedkoopste maar ook meest effectieve zijn in Suriname.

“Behalve de relatief lagere prijzen is de kwaliteit van de gezichtsbehandelingen bovengemiddeld goed”.

“Op basis van de lage prijzen die worden gehanteerd in samenhang met de zeer hoge kwaliteit en effectiviteit is de conclusie door ons getrokken dat clienten bij Constantin veel meer baat hebben in vergelijking met elders”, stelt de Surinaamse Consumentenbond.

BEKIJK OOK: Dat de Finhud gezichtsbehandeling je huid mooier maakt komt door speciaal gezichtsmaskerformule

Een manager van Constantin zegt in een reactie aan GFC erg verheugd te zijn met het positieve waardeoordeel van de Consumentenbond.

BEKIJK OOK
Secretaresse wordt 'gek' van man die onterecht aan iedereen vertelt dat ze relatie met hem heeft

“Ons streven is altijd om zo goedkoop mogelijk kwalitatief hoogwaardige en effectieve behandelingen uit te voeren”.

“Op het gebied van gezichtsbehandelingen maken wij gebruik van de nieuwste en beste inzichten uit het buitenland en een natuurlijke gezichtsmaskerformule die is ontwikkeld door Duitse homeopaten in samenwerking met ‘s werelds top verjongingsexpert Jonathan Clarke”.

Het beleid  van Constantin is erop gericht  om clienten zoveel mogelijk middels de beste natuurlijke methoden te helpen.

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE OVER BEHANDELINGEN BIJ CONSTANTIN OF BEL MET 454682 / 8914140.