fbpx

Alex Jones is een gevaarlijke soort van geestesziek en moet worden geïnstitutionaliseerd , zegt ex-vrouw

GFC NIEUWSREDACTIE- Kelly Rebecca Nichols, de ex-vrouw van de in ongenade gevallen complottheoreticus Alex Jones, onthulde zondag aan The Young Turks dat Jones persoonlijk een veel slechter personage is dan op televisie.

Het paar scheidde in 2015 en Nichols is een vocale criticus van Jones geworden terwijl hij wordt geconfronteerd met processen voor laster die zijn ingediend door de families van de slachtoffers van het bloedbad op de Sandy Hook Elementary School in 2012 in Newtown, Connecticut.

“Als mens is hij losser en vreemder en angstaanjagender dan op het scherm,” zei Nichols.

Jones is “aangepast op het scherm”, vervolgde Nichols. “Je kunt dit zien als hij zegt: ‘oh, ik moet nu uit de lucht gaan’, want hij gaat terug naar de echte persoon, toch? De echte woede komt naar buiten en het is zo extreem dat zijn personeel, je kunt het zien, zoiets heeft van: ‘je moet weggaan.'”

BEKIJK OOK
John Cena vestigt Guinness World Record

Nichols zei dat “het moeilijk is om over Jones te praten” omdat ze een “dappere en moedige” dochter hebben die “tegen Jones is opgekomen zoals niemand dat doet of heeft gedaan”, eraan toevoegend dat Jones haar “nog steeds lastigvalt”.

Jones, zei Nichols, “is het soort gek zoals Charles Manson, of als iemand die echt geïnstitutionaliseerd moet worden omdat hij dat doet. En hij is een geesteszieke – een gevaarlijk soort geesteszieke – persoon en zijn gedrag is weerzinwekkend.”