9 keer levenslang voor man die minderjarige stiefdochter meer dan 900 keer misbruikte

GFC NIEUWSREDACTIE- De rechtbank in Kwa-Zulu Natal, Zuid-Afrika, legde een 43-jarige man een gevangenisstraf op van 9 keren levenslang voor het veelvuldig misbruiken van zijn minderjarige stiefdochter.

Het meisje werd in 5 jaar tijd meer dan 900 keer misbruikt door haar stiefvader, schrijft The South African. Het slachtoffer was slechts 5 jaar oud toen de man zich voor het eerst aan haar vergreep.

De seksuele uitbuiting startte in 2013, nadat de moeder van het meisje overleed. Het 10-jarige slachtoffer werd haast dagelijks door haar stiefvader gedwongen het bed met hem te delen.

De ellende kwam aan het licht nadat een buurtbewoner een gebruikte condoom aantrof in de slaapkamer die de man deelde met het meisje.

Het meisje werd vervolgens ondervraagd door buren en gaf toe dat ze jarenlang haast dagelijks geslachtsgemeenschap moest hebben met haar stiefvader. Ze was bang om te praten, omdat de man zei dat hij haar moeder om het leven heeft gebracht en hetzelfde haar te wachten stond.

Maandsalaris vanaf SRD 6000,- Vacatures beschikbaar voor administratieve krachten, gezondheidmasseuses en salesrepresentatives. Klik HIER voor meer informatie…..

Overige berichten