56-jarige Oetrakoemari Barsati en 13-jarige kleindochter Shanegee dodelijke verkeersslachtoffers

GFC NIEUWSREDACTIE- De 56-jarige Oetrakoemari Barsati en haar 13-jarige kleindochter Shanegee Barsati zijn na een verkeersongeval op 9 juni door de opgelopen letsels komen te overlijden.

Het verkeersongeval vond plaats op de Oost-Westverbinding te plantage Moy in het district Coronie.

Ter plekke trof de politie een voertuig in een langs de weg lopende goot aan. Omstanders hadden voor de komst van de politie de inzittenden reeds uit het voertuig gehaald.

Het 13-jarig meisje dat een nekfractuur had opgelopen, toonde geen teken van leven meer. De grootmoeder die buiten bewustzijn was, werd door omstanders gereanimeerd en bleek daarbij nog in leven te zijn.

De overige drie inzittenden, onder wie de 21-jarige bestuurder Joshua S. (Fransman), de 22-jarige Kimberley B, de 3-jarige R.B en de 56-jarige grootmoeder Oetrakoemari Barsati werden voor medische hulp met de ambulance afgevoerd naar het Mungra Medisch Centrum (MMC).

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Praten met jezelf, betekent praten met je geest, je ziel, je andere ik

Kort na aankomst in de ziekeninrichting liet de grootmoeder Oetrakoemari het leven. De ontzielde lichamen van Oetrakoemari en haar kleindochter Shanegee zijn voor obductie in beslag genomen.

Het voorlopige politioneel onderzoek wees uit dat de bestuurder en de vier inzittenden in een personenauto reden over de Oost-Westverbinding. Zij gingen richting Nickerie.

Op een bepaald moment week de bestuurder uit voor diepe kuilen die zich op de weg bevinden. Daarbij moet hij de controle over de besturing van het voertuig hebben verloren.

De auto sloeg over de kop, botste tegen een schutting en belandde in de langs de weg lopende goot.

Het rijbewijs van de bestuurder Joshua is nog niet achterhaald door de politie. Het voertuig dat aanzienlijk is beschadigd is door de politie voor herkeuring in beslag genomen.

Het onderzoek van dit verkeersongeval is overgedragen aan de verkeersunit van Nickerie.

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER

Overige berichten