fbpx

54-jarige autobestuurder omgekomen bij verkeersongeval Wijdenboschbrug

GFC NIEUWSREDACTIE- De 54-jarige autobestuurder Waldy Poniran is vandaag na een zware aanrijding bij de voet van de Wijdenboschbrug in Paramaribo (Suriname) komen te overlijden.

De politie van Nieuwe Haven kreeg omstreeks 12.40 uur vanuit het Command Center de melding binnen van de zware aanrijding bij de voet van de Wijdenboschbrug tussen een aantal voertuigen, meldt de PR van het KPS.

Daar aangekomen constateerde de politie dat een vrachtvoertuig met een lading houtblokken die vanuit de richting van Meerzorg kwam aangereden richting Paramaribo voor een enorme ravage had gezorgd.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Verminderde uitstoot uitlaatgassen voertuigen gelinkt aan aanzienlijke daling aantal sterfgevallen

Door tot nog toe onduidelijke oorzaak kwam het vrachtvoertuig in botsing met een aantal voertuigen, waaronder een politievoertuig met drie vrouwelijke wetsdienaren en twee motorrijders van de politie.

BEKIJK OOK
TCT en belanghebbenden Boven-Suriname bespreken toerismebevordering

Eén politievrouw zat ook bekneld in het dienstvoertuig en is door de brandweer uit haar benarde situatie bevrijd.

Enkele personen die zowel licht- als zwaargewond zijn geraakt, werden met de ambulance afgevoerd naar de RGD-poli te Meerzorg en de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Los van de vijf politieambtenaren die zijn afgevoerd, zijn de persoonsgegevens van de overige slachtoffers nog niet bekend.

Waldy Poniran die bekneld zat in zijn voertuig en geen teken van leven meer vertoonde, werd door de brandweer uit de auto gehaald.

De ingeschakelde arts stelde officieel de dood van het verkeersslachtoffer vast. Zijn ontzielde lichaam is in opdracht voor obductie door de politie in beslag genomen.

Nadere bijzonderheden volgen.