500 mondmaskers voor sociaal project van Ati gi Ati

GFC NIEUWSREDACTIE- Districtscommissaris Ricardo Bhola heeft namens het Commissariaat Paramaribo Noord-Oost 500 mondmaskers overhandigd aan de sociale organisatie Ati gi Ati.

De donatie zal door Ati gi Ati gebruikt worden bij een project in verband met Ramadan. Sociaal behoeftige gezinnen worden daarbij voorzien van essentiële midden.

De burgervader sprak waardering uit voor het werk van Ati gi Ati en riep eenieder op om meer dan ooit behoeftigen te ondersteunen. Namens Ati gi Ati nam Asad Mushtaq de donatie in ontvangst en sprak namens de leden dank uit voor de geste.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Regering Suriname moet complottheorieën over vaccins actiever ontkrachten

Ati Gi Ati betekent letterlijk hart voor hart. De leden van Ati Gi Ati, die voornamelijk uit universiteitsstudenten bestaan, hebben voor deze naam gekozen, omdat zij vinden dat die naam goed past en omdat de acties die ondernomen worden met liefde gedaan worden. De leden willen ook een voorbeeld zijn voor jongeren.

Ati gi Ati is sinds juni 2018 actief en is momenteel bezig met het vormen van een officiële vereniging. Ati gi Ati heeft al verschillende sociale projecten uitgevoerd. Alle donaties worden gebruikt bij de sociale projecten van de organisatie.

Geïnteresseerden kunnen de activiteiten volgen op de Facebook page van Ati gi Ati.

Overige berichten