fbpx

46- jarige vrouw met vliegangst die nooit heeft gevlogen: ik zet mijn voet nooit in een vliegtuig van de SLM

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een 46- jarige vrouw die woont in Morgenstond, Paramaribo, en nog nooit heeft gevlogen zegt dat ze in haar leven nooit haar voet zal zetten in een vliegtuig van de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij(SLM).

Familieleden uit Nederland hebben de veertiger die last heeft van vliegangst uitgenodigd voor een vakantieperiode in Nederland en zijn ze bereid om een vliegticket voor haar te betalen.

“Ik zeg het eerlijk aan een ieder. Ik ben een Surinaamse vrouw, maar ik heb totaal geen vertrouwen in dit bedrijf dat door Surinamers wordt gerund. Het spijt me, maar mij krijg je niet in een toestel van de SLM”, weet ze zeker.

BEKIJK OOK
Steeds meer Nederlanders kijken neer op rokers, blijkt uit enquête

De dame zegt wel de durf te hebben om met een kist van de KLM naar Europa te vertrekken.

“Je hoeft alleen je gezond verstand even te gebruiken. De Nederlanders zijn toch veel beter in het naleven van alle veiligheidsprotocollen”.

“Bij hen is alles veel efficiënter georganiseerd, de machines zijn nieuwer en optimaler onderhouden en ook hun personeel is op een veel hoger niveau opgeleid. Ik zal wel gek zijn om niet voor de KLM te kiezen”, aldus haar mening.