fbpx

32-jarige man 5 dagen na aanrijding overleden in ziekenhuis (update)

GFC NIEUWSREDACTIE- Een 32-jarige man is maandag in het ziekenhuis overleden, nadat hij vijf dagen eerder betrokken was bij een aanrijding.

De man raakte op 31 augustus zwaargewond na een aanrijding met een lijnbus aan de Jacques Gompertstraat.

Het slachtoffer moest door leden van de brandweer uit het voertuig werden bevrijd en was niet aanspreekbaar.

Hij overleed maandag aan de opgelopen verwondingen.

Vanmiddag meldde de PR van het KPS dat het gaat om de 32-jarige autobestuurder Gerard De Robles.

De politie van het bureau Geyersvlijt deed na de melding van de aanrijding tussen een personenauto en een bus de locatie aan voor onderzoek. Daar aangekomen constateerden de wetsdienaren dat beide voertuigen over de J.D. Gompertstraat reden.

De busbestuurder kwam vanuit de richting van de Plutostraat en ging in de richting van de Jan Steenstraat, terwijl Gerard uit tegengestelde richting kwam.

BEKIJK OOK
Groep Filipijnse verpleegsters wordt deze week verwacht in Suriname

Ter hoogte van een bandenzaak kwam de automobilist door tot nog toe onbekende reden op de rijhelft van de bus bestuurder met als gevolg de aanrijding.

Met zware verwondingen werd Gerard die niet aanspreekbaar was, afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Hij werd ter verpleging op de afdeling Intensive Care van de ziekeninrichting opgenomen, alwaar hij op 5 september het leven heeft gelaten.

Beide bestuurders reden met een geldig Surinaams rijbewijs. De materiële schade aan de voertuigen is aanzienlijk. Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeersunit van Regio Paramaribo.

Het ontzielde lichaam van Gerard is afgestaan aan de nabestaanden.