2021 wordt erger voor de mensheid door dodelijkere virusvarianten, voorspelt paragnost

GFC NIEUWSREDACTIE– De paragnost die vorig jaar voorspelde dat het jaar 2021 meer doden en ellende met zich zou meebrengen, zegt dat het proces nu al gaande is. Zijn voorspellingen komen nu al gedeeltelijk uit!

De man uit Rusland vertelde in 2020 dat de wereld in 2021 in de greep zal raken van een ander veel besmettelijker virus dat zal zorgen voor veel doden, zieken en ellende.

GFC Nieuws berichtte vorig jaar al hierover.

De paragnost gaat ervan uit dat wij nog lang niet af zijn van het virus, omdat deze steeds zal muteren en daardoor vaak genoeg meer gevaar kan opleveren.

Wereldwijd maken experts zich zeer ernstige zorgen over nieuwe virusmutanten uit Brazilië, Zuid- Afrika en het VK die veel besmettelijker en daarmee gevaarlijker zijn, mede omdat de virale lading bij een besmetting vaak veel groter is.

Sommige researchers nemen het woord “een ander virus” al in de mond.

Benadrukt wordt dat niet elke mutatie het virus per definitie besmettelijker of gevaarlijker maakt.
De angst is bovendien dat het virus zich zodanig muteert dat de beschikbare vaccins onvoldoenden bescherming bieden en de wereld weer terug is bij het begin.

Intussen hebben landen in Europa ingrijpende  maatregelen doorgevoerd. Zo is het luchtruim voor vluchten uit Zuid- Amerika, Zuid- Afrika en het Verenigd Koninkrijk gesloten. Ook worden er huisarresten opgelegd in de avond- en nachturen.