fbpx

Paragnost voorspelt dodelijker virus, meer doden, zieken en ellende in 2021

GFC NIEUWSREDACTIE- Een paragnost in Rusland voorspelt dat het jaar 2021 nog dramatischer zal verlopen dan 2020. De wereld zal volgens de voorspeller in de greep raken van een ander veel besmettelijker virus dat zal zorgen voor veel doden, zieken en ellende.

Dat paragnosten het soms juist hebben heeft de Nederlander Thomas Woolthuis bewezen. Hij voorspelde in 2019 impliciet de coronapandemie, nog voordat er sprake was van een virusuitbraak in het Chinese Wuhan.

In het blad Para Visie werd zijn voorspelling voor 2020, die is uitgekomen, opgetekend. Het blijkt dat ook andere voorspellingen van Woolthuis bewaarheid zijn. De paragnost Woolthuis schreef in 2019 het volgende over het jaar 2020:

Een van de andere nieuwskoppen is dat er een dodelijk ziekte beeld ontstaat die wij niet eerder in deze omvang hebben ervaren. Aids was flink, maar dit beeld zal aids doen vervagen. Er zijn mensen die eeuwen geleden dit beeld al zagen aankomen en er wordt dan ook vanzelf weer hele complot theorieën geopenbaard over ‘chemtrails’ en invloeden van de farmaceutische industrie die onze gezondheid ten financiële bate van deze ‘bozeriken’ zullen hebben.

Gelukkig hebben de paragnosten het vaak ook heel erg mis. De tijd zal leren of 2021 een nog groter rampjaar wordt of juist niet. Hoewel veel paragnosten aangeven dat hun voorspellingen ook iets later dan het opgegeven jaartal kunnen uitkomen.

OOK INTERESSANT
Surinaamse intellectuelen in Nederland overwegen schaduwregering op te richten