19- jarig meisje uit Wanica dat om een man van plan was einde te maken aan haar leven heeft spijt

GFC LIFESTYLEREDACTIE- De 19- jarige R. uit het district Wanica in Suriname kan niet begrijpen dat ze voornemens was om een einde te maken aan haar leven.

Ze vertelt aan GFC Nieuws dat ze nu spijt heeft van haar actie en een ieder wil waarschuwen die met deze verkeerde gedachte rondloopt.

De tiener had in maart 2020 het giftige spul al in haar handen, maar beweert dat een stem in haar hoofd net op dat moment tegen haar zei om te stoppen. Ze begon vervolgens hevig te huilen en gooide de rommel weg.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Veel vraag in Suriname naar ‘7 kilo afvallen per maand- kuur’

R. vertelt dat ze niet wist om te gaan met het verdriet dat ze had nadat haar liefdesrelatie met een 41- jarige man was stukgelopen.

“Als ik nu er op terug kijk heb ik heel veel spijt en kan nog steeds niet begrijpen dat het zo ver is gekomen. Het was gewoon heel erg stom van mij”, is haar uitleg.

“Ik heb nu een nieuwe veel betere man leren kennen en ben zelfs blij dat het toen uit is gegaan. Het was zo bedoeld, wij waren niet voor elkaar bestemd”, aldus de tiener.

Ze adviseert een ieder om de problemen in het leven te bespreken met anderen indien er sprake is van radeloosheid. Maar een zelfverkozen dood is nooit de oplossing.

“Hoe verdrietig je ook bent, weet dat er heus wel weer veel betere tijden komen. Kies nooit voor de dood, maar wacht rustig op mooiere momenten want die komen echt”, stelt ze tot slot.

Foto ter illustratie.

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER

Overige berichten