fbpx

11- jarig jongetje blijkt al maanden extreem onhandelbaar omdat moeder halfnaakt in huis rondloopt

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een 11- jarige jongen die sinds enkele maanden plotsklaps extreem gewelddadig en onhandelbaar gedrag vertoonde, heeft na gesprekken met het KIVC eindelijk toegegeven wat hem zo dwars zit.

Het jongetje dat samen met zijn moeder woont in de Surinaamse hoofdstad Paramaribo was volgens informatie tot voor kort nog een rustig modelkind dat weinig problemen veroorzaakte en het op school goed deed.

Maar sinds enkele maanden geleden begon het gedrag van het enigste kind van de alleenstaande moeder dramatisch te verslechteren en veranderde hij in een onhandelbaar jochie.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Impotentie, hoge bloeddruk en de link met het gebruik van mondwaters en tandpasta’s met fluoride

Een maatschappelijk werkster verbonden aan het KIVC heeft kunnen achterhalen dat de knul enorm veel moeite heeft met het in huis zeer schaars gekleed gaan van zijn moeder.

BEKIJK OOK
Vader van meisje (17) dat op vrouwen valt legt haar uitgaansverbod op en voert brainwash gesprekken

Het kind werd getriggerd nadat vriendjes de laatste tijden vaker bij hem thuis op bezoek waren en zijn moeder ongestoord tijdens hun aanwezigheid in een gewaagd slipje en topje in huis rondliep.

Zijn makkers zouden naar aanleiding hiervan sensueel getinte opmerkingen over zijn ma hebben gemaakt bij andere vriendjes.

Jennifer Atmo van het VrouwenCollectief zegt aan GFC Nieuws dat aan de moeder gevraagd is om voortaan niet halfnaakt te vertoeven in het bijzijn van haar zoon.

Het kind zat vol woedegevoelens hierover en wist zijn frustraties, waarschijnlijk vanwege het gênante karakter,  helemaal niet te uiten.

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER