Dominee kijkt toe hoe andere mannen ‘de liefde bedrijven’ met zijn zwangere vrouw

GFC NIEUWSREDACTIE- Een geestelijke wordt ervan beschuldigd jongens te hebben betaald om seks te hebben met zijn zwangere vrouw terwijl hij toekeek.

Stricjavvar Strickland, 38, een voormalig executive senior pastor bij Second Baptist Church of Kalamazoo in Michigan, VS, en zijn 27-jarige vrouw Jazmonique zijn aangeklaagd voor kindermisbruik.

Moeder-van-vijf Jazmonique, die in verwachting is van het zesde kind van het paar, zou minstens vier jongens tussen 15-17 jaar hebben gerekruteerd van de school waar ze als secretaresse werkte en in hun kerk.

De aantijgingen kwamen voor het eerst aan het licht in 2018, toen twee van de vermeende slachtoffers en een ouder aangifte deden bij de politie. Dit leidde tot een inval in het huis van de familie Strickland.

Volgens gerechtelijke documenten betaalden de Stricklands de tienerjongens om seks te hebben met de vrouw terwijl haar man toekeek, meldt Mirror.

De man heeft de beweringen ontkend door WWMT te vertellen: “We kijken uit naar onze dag in de rechtbank. We zullen zegevieren.”

Foto: Daily Mail

Overige berichten