fbpx

Zwaar mishandelde man die op wegdek viel en werd overreden overlijdt in ziekenhuis

GFC NIEUWSREDACTIE- Een man in Suriname die zondag zwaar werd mishandeld voor een Suribet Shop en werd overreden door een automobilist toen hij op het wegdek viel, heeft het niet gehaald.

Het slachtoffer – dat niet aanspreekbaar was – overleed dinsdag in het ziekenhuis.

De politie van Jarikaba kreeg omstreeks 23.00 uur zondag een melding van een geval van openlijke geweldpleging aan de Jarikabaweg voor een Suribet Shop. De wetsdienaren koersten naar de plek en troffen het slachtoffer dat niet aanspreekbaar was op het wegdek aan.

De man had zwaar lichamelijk letsels aan zijn gehele lichaam en hoofd opgelopen en bloedde hevig. Met de ambulance werd hij voor medische behandeling afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Het voorlopig onderzoek wijst uit dat het slachtoffer een heftige woordenwisseling had met enkele mannen. Bij die gelegenheid werd hij behoorlijk door de mannen afgetakeld met een eindhout.

OOK INTERESSANT
Suriname River Dredging Project verloopt goed

Door de mishandeling viel het slachtoffer op het wegdek en werd overreden door een auto die op dat moment vanuit de Lakantaweg kwam en richting de Padiweg ging. Na de man te hebben overreden, is de automobilist doorgereden.

Na intensief speurwerk is het de politie van het bureau Jarikaba in samenwerking met het Regio Bijstand Team Midden (RBTM) gelukt één van de verdachten die betrokken was bij de openlijke geweldpleging maandag aan te houden.

Hij is in verzekering gesteld. Aan de aanhouding van zijn twee kompanen wordt gewerkt.

De politie doet een beroep op de gemeenschap om alle informatie die kan leiden tot het achterhalen van bedoelde bestuurder en het voertuig door te spelen aan de politie van Jarikaba op de telefoonnummers 324002/328080, het Command Center op het nummer 115 en via de gratis tiplijn 179.