Zus doet aangifte van diefstal tegen jongere broers

GFC NIEUWSREDACTIE- De 24-jarige verdachte G.B., zijn jeugdige broer G.B. en de heler O.L. zijn in de eerste week van maart door de politie van Coronie aangehouden.

Een zus van de gebroeders B. deed in de laatste week van februari aangifte van diefstal tegen haar jongere broers. Volgens een verklaring van de zus vertoefde zij vanaf vorig jaar december tot en met midden februari in Paramaribo.

Haar jongere broers bleven gedurende die periode alleen in de woning. Toen zij terugkeerde in Coronie trof zij geen van haar huishoudelijke goederen meer in de woning aan.

Aangezien zij vermoedde dat haar jongere broers meer van deze diefstal moesten afweten, deed zij toen aangifte. G.B. verklaarde aan de politie dat hij in geldnood zat en een deel van de goederen heeft verkocht aan de heler O.L. en hield het ander deel voor zichzelf.

De politie stelde een onderzoek in en werd een deel van de gestolen goederen waaronder een freezer, een gascilinder, een water dispenser en een microwave thuis bij de heler O.L achterhaald. Het ander deel van de goederen werd gevonden op het adres waar G.B. zich voor korte tijd had gevestigd.

Hoofdverdachte G.B. (24) is in verzekering gesteld, terwijl de minderjarige verdachte G.B. en de heler O.L. na verhoor zijn heengezonden.

BEKIJK OOK: Zwager die voertuig verduisterde aangehouden door RBTP

Overige berichten