fbpx

Zoon filmt zichzelf terwijl hij zijn moeder 8 uur gevangen houdt en mishandelt

GFC NIEUWSREDACTIE- Om anderen bewust te maken over huiselijk geweld in gezinnen is een moeder naar voren gekomen met haar verhaal.

De Britse vrouw werd gevangen gehouden en bijna omgebracht door haar eigen zoon.

Helen Smith, 44, “dacht dat ze zou sterven” toen ze gevangen werd genomen door haar enige kind, Sean Wilson, 23, tijdens een misselijkmakende acht-uur-durende beproeving in maart vorig jaar.

De harteloze Wilson filmde zelfs hoe hij zijn moeder sloeg, schopte en wurgde.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: ‘Menselijke satan’ heeft na zijn neus nu ook zijn ringvinger verwijderd en slagtanden laten plaatsen

De zoon is intussen veroordeeld tot 8 jaar cel.

“Helaas denken mensen dat huiselijk geweld alleen voorkomt in relaties en huwelijken. Maar het kan ook gebeuren door uw eigen kinderen,” zegt ze.

Wilson’s duistere kant kwam voor het eerst naar buiten toen hij een peuter was. Hij kreeg driftbuien over de kleinste dingen.

BEKIJK OOK
Vreselijk drama: pasgeboren baby door roedel honden opgegeten

Wilson heeft zijn moeder op zijn 17e op een koffietafel gegooid en haar met een mes in haar arm gestoken, toen ze een ruzie tussen hem en zijn vriendin probeerde te stoppen. Dat schrijft The Sun.

Hij werd ingesloten voor 4 jaar en kwam in maart 2020 vrij. Zijn moeder vergaf hem en besloot hem onderdak te bieden.

“Toen Sean thuiskwam, leek hij een ander mens,” zei Helen. “Hij gedroeg zich op zijn best en was aardig om in de buurt te zijn.”

Maar slechts een week later, terwijl ze aten, vroeg hij haar om een vork. Ze weigerde om op te staan, omdat hij dichterbij het aanrecht zat.

Foto: HotSpot Media

BEKIJK MEER GFC BIZAR NIEUWS: KLIK HIER