fbpx

Zhe Jiang handelsvereniging doneert goederen aan Sozavo

GFC NIEUWSREDACTIE- In het kader van de viering van het Chinees Nieuwjaar heeft de in Suriname gevestigde Zhe Jiang handelsvereniging een donatie van goederen gedaan aan het ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting (SoZaVo).

De goederen zijn bestemd voor opvanginstellingen ingeschreven bij het ministerie. De overhandiging werd door bestuursleden van Zhe Jiang gedaan aan minister Uraiqit Ramsaran.

Het is voor Zhe Jiang handelsvereniging de eerste keer dat zij een donatie hebben gedaan aan het ministerie. De bedoeling is dat zij elk jaar een donatie geven aan het departement, om de instellingen en behoeftigen te helpen. De organisatie wil hiermee teruggeven aan de samenleving.

BEKIJK OOK
Aanrijding met dodelijke afloop aan de Kwattaweg

De SoZaVo-bewindsman benadrukte het belang van gemeenschapsparticipatie en bedankte de handelsvereniging voor het feit dat zij zich solidair opstelt.

Ramsaran is ermee ingenomen dat verschillende organisaties een bijdrage willen leveren om de Surinaamse bevolking te helpen. “Wij zijn allemaal Surinamers en moeten elkaar helpen,” aldus de minister.

De donatie bestaat uit voedingsmiddelen, beddenlakens, matrassen, sportkleding, kleding voor jong en oud, schoeisel en toiletartikelen.