fbpx

Zestig ondernemers ronden tweedaagse Upgrade Your Business workshop af

GFC NIEUWSREDACTIE- Zestig ondernemers hebben de tweedaagse Upgrade Your Business workshop succesvol afgerond.

Afgelopen zaterdagochtend werd de tweedaagse workshop geopend door openingsspeeches verzorgd door de U.S. Embassy Political and Economic Section Chief, Catherine Griffith, en de program Manager, Klebert Drenthe. Zij hebben het belang van deze workshop aangegeven en waarom het belangrijk is dat ondernemers zich blijven ontwikkelen.

Op de eerste dag hebben trainers het gehad over het opzetten van online platformen alsook het integreren van chatbots en betaalsystemen aan deze online platformen. De ondernemers kregen de tools om die meteen in hun organisatie toe te kunnen passen.

Tijdens de tweede dag zijn de ondernemers verder aan de slag gegaan om meer te leren over verschillende social media strategieën en tools die beschikbaar zijn om hun onderneming meer bekendheid te geven.

Na deze sessie heeft het team van MOPE, een uiteenzetting gepresenteerd over alle mogelijkheden en toekomstplannen van dit digitaal betaalsysteem.

BEKIJK OOK
Gezin van zes dakloos door woningbrand

Verder hebben tien ondernemers de gelegenheid gekregen om hun business pitch in dertig seconden aan het publiek te presenteren. Na de tien pitches is er een winnaar uit de bus gekomen en die heeft een door Technovate gesponsord prijzenpakket t.w.v. US$ 500 gewonnen.

De workshop werd afgesloten met een certificaat uitreiking gevolgd door een luchtige netwerksessie.

Deze workshop is gefinancierd door een International Leaders Visitors Program (IVLP) grant, waarvoor Klebert Drenthe in aanmerking is gekomen.

Hij heeft vorig jaar het IVLP-training met succes afgerond en als onderdeel van zijn community impact, heeft hij via Dare to be Different Foundation, waarvan hij de Co-Founder is, deze workshop in elkaar gezet.