Zeegelaar heeft geschiedenis geschreven met uitverkiezing assistent-scheidsrechter FIFA

GFC NIEUWSREDACTIE- Zachari Zegelaar is één van de arbiters van Suriname die tijdens de U17 Wereldkampioenschappen voetbal een bijdrage mag leveren.

Zeegelaar is voetballer van huis uit en heeft in zijn jongere jaren voor verschillende voetbal clubs en lidbonden gespeeld.

Met zijn prestatie heeft hij (sport)geschiedenis geschreven met zijn uitverkiezing als assistent-scheidsrechter op het Wereldkampioenschap voetbal in Qatar. Deze gaat in november van dit jaar van start.

Donderdag 26 mei jongstleden is Zeegelaar ontvangen door de directeur Sportzaken van het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport(ROS), Gordon Touw Ngie Tjouw. Hier mocht onze trots de felicitatie in ontvangst nemen.

Zeegelaar sprak zijn dank uit aan het totale ministerie omdat hij als ambtenaar bij sportzaken in de gelegenheid is gesteld om zijn carrière voort te zetten. Verder heeft hij de nodige steun mogen ontvangen om deze mijlpaal te bereiken.

Als blijk van waardering mocht onze top assistent arbiter uit handen van de directeur een cadeau in ontvangst nemen. Deze bestond uit een Surinaamse vlag, een das en een mondmasker allen in de kleuren van de Surinaamse vlag.

OOK INTERESSANT
Surinaamse jongeren wachten tevergeefs op betere tijden

Zeegelaar bedankte voor de waardering en zegt dat hij Suriname op een waardige wijze zal blijven vertegenwoordigen.