Young Professionals Café open voor visie, netwerken en ondernemen

GFC NIEUWSREDACTIE- Gelegen in het houten stadscentrum van Paramaribo, Suriname, staan de deuren van de Young Professionals Cafe – Ypcafe sinds 30 augustus open voor jongvolwassenen (en alle anderen) die open staan ​​voor innovatie, diversiteit, creativiteit en ambitie.

Op 28 augustus vond de officiële opening plaats.

Ypcafe faciliteert jonge professionals in hun professionele, creatieve en levensdoelen door evenementen te organiseren rond onze drie pijlers ‘Visie, Netwerken en Ondernemen’.

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: Suriname is op het nippertje aan een grote ramp ontsnapt, Santokhi heeft op tijd op de rem getrapt

Een nieuw inspirerend concept speciaal voor young professionals. Het initiatief van YPC komt van Bryan van ‘t Kruys, creatief ondernemer.

In zijn visie om mensen te verbinden en reflecterend op de afgelopen 1,5 jaar waarin we onze sociale beperkingen hebben ervaren, besefte hij dat met name de jongeren zich hierdoor minder snel konden ontwikkelen.

Er zijn circa 9.000 HBO/Adek-studenten en ingeschat zo’n 20.000 young professionals. Dit is circa 20% van onze arbeidsmarkt in de private en publieke sector.

Deze groep is enorm belangrijk voor de ontwikkeling van processen, projecten, (eigen) bedrijven en de invulling van strategische en expert functies nu en in de toekomst.

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: Priester: demonen kunnen sms’jes sturen naar hun slachtoffers

Alembo wilde hieraan bijdragen en daarvoor is in nauwe samenwerking met young professionals van Alembo het Young Professionals Cafe – YPCafe ontwikkeld.

Het Cafe is designed met een moderne look&feel, signature food en drinks.

Op woensdag, vrijdag en zondag worden events georganiseerd die als thema gelinkt zijn aan Visie-ontwikkeling, Netwerken en Ondernemerschap. Young Professionals kunnen zich registreren (gratis) als lid via de website www.ypcafe.sr.

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER

Overige berichten