Notoire dief slaat al tientallen keren toe in Flora

GFC NIEUWSREDACTIE- De notoire dief Wendel M. meer bekend als Dia is door de politie van Flora aangehouden.

Deze verdachte is meermalen voor gepleegde diefstallen en inbraken in het ressort Flora door de politie in verzekering gesteld.

Zodra Wendel in vrijheid wordt gesteld, maakt hij zich wederom schuldig aan eerder genoemde strafbare feiten en neemt alles wat hij vindt weg.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Duizenden eisen gratie voor vrouw die stiefvader om het leven bracht nadat hij haar sinds haar 12e misbruikte

In de vroege ochtend van 4 juni pleegde hij een inbraak in een woning aan de Coesewijnestraat. Daarbij werd weg genomen een bol tuinslang en 2 droogrekken.

De verdachte vervolgde na deze inbraak zijn weg en deed die zelfde ochtend een ander adres op het Florapojekt aan. Hij plaatste de buitgemaakte goederen naast de schutting, sprong daarover en begaf zich op het erf.

De vrouw des huizes hoorde op dat moment een geluid en nam een kijkje. Daarbij zag zij de welbekende notoire dief over de schutting wegspringen met medeneming van een paar slippers.

De verdachte werd door de politie van Flora opgespoord en aangehouden. Van de buitgemaakte goederen zijn slechts de twee droogrekken achterhaald.

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER

 

Overige berichten