Weekend met drie verkeersincidenten in Nickerie

ambulance

GFC NIEUWSREDACTIE- In het weekend van vrijdag 25 tot en met zondag 27 augustus is het district Nickerie (Suriname) opgeschrikt door twee aanrijdingen en een verkeersongeval op verschillende locaties.

Aanrijding 1: Voetganger getroffen op Doekhieweg

Een voetganger die zich op de Doekhieweg bevond, werd tijdens de eerste aanrijding van achteren geraakt door een bromfietser. Door de klap belandde het slachtoffer op het wegdek en liep een barstwond op aan zijn achterhoofd. De ernst van de verwondingen leidde ertoe dat een ambulance werd opgeroepen en het slachtoffer werd overgebracht naar het Mungra Medisch Centrum (MMC) voor dringende medische zorg.

Aanrijding 2: Ongeval bij kruising DCBJ Parabisingh- en Dr. Chandrebhan Mahabierstraat

Op de kruising gevormd door de DCBJ Parabisingh- en de Dr. Chandrebhan Mahabierstraat vond het tweede incident plaats. Hierbij verleende de bestuurder van een auto, die over de Dr. Chandrebhan Mahabierstraat reed, geen voorrang aan een bromfietser die op de andere weg reed. Als gevolg van de aanrijding kwam de bromfietser ten val en liep verwondingen op. De ambulance werd opgeroepen en bracht het slachtoffer naar het M.M.C voor verdere medische behandeling.

Verkeersongeval: Bromfietser ten val op Cassaveweg

Het derde incident vond plaats op de Cassaveweg in het ressort Waldeck. Hierbij kwam een bromfietser, om nog onbekende redenen, tijdens het nemen van een bocht ten val. Het slachtoffer was buiten bewustzijn en werd met een ambulance naar het Mungra Medisch Centrum (MMC) gebracht voor medische behandeling. De exacte oorzaak van het ongeval blijft vooralsnog onduidelijk.

OOK INTERESSANT
Ori: “Jodensavanne wordt toeristische en educatieve site”

De reeks verkeersincidenten gedurende dit weekend benadrukt de voortdurende behoefte aan verkeersbewustzijn en -veiligheid in het district Nickerie. Het is van cruciaal belang dat weggebruikers alle voorzorgsmaatregelen nemen om dergelijke ongevallen te voorkomen en de verkeersregels nauwlettend naleven.