Wederzijdse mishandeling na ruzie onder collega’s

GFC NIEUWSREDACTIE- De 47-jarige M.C. en C.J. (31) zijn op 22 januari door de politie van Richelieu en de Recherche van Regio Oost voor wederzijdse mishandeling aangehouden.

Uit het onderzoek is naar voren gekomen dat beide heren voor een onderneming op het Richelieu-project werken. M.C. als veiligheidsman en C.J. als arbeider.

De twee mannen kregen op die bewuste dag op hun werkplek ruzie, die uitmondde in een handgemeen. C.J. trok zich op een bepaald moment terug, maar kwam gewapend met een scherp voorwerp terug, waarmee hij de veiligheidsman aanviel.

M.C. die op dat moment een vuurwapen bij zich had, loste enkele schoten, maar C.J. gaf geen gehoor hieraan. Hij bleef de veiligheidsman aanvallen.

Medearbeiders konden erger voorkomen door de twee vechtersbazen uit elkaar te halen. C.J. liep een snijwond op aan zijn hals en werd voor medische behandeling verwezen naar de huisarts.

M.C. werd ter zake illegaal vuurwapenbezit aangehouden, terwijl C.J. voor mishandeling en bedreiging in de kraag werd gevat.

Beiden zijn in verzekering gesteld. Het wapen en het scherp voorwerp zijn in het belang van het verder onderzoek in beslag genomen.

Overige berichten