fbpx

Wat in 10 jaar kapot is geslagen, kan je niet binnen enkele maanden oplossen

INGEZONDEN– Je hoeft niet academisch geschoold te zijn om te kunnen begrijpen dat wat men in 10 jaren kapot heeft geslagen niet binnen enkele maanden op te lossen is.

Miljoenen leningen genomen die we niet terug kunnen betalen, royalty’s van staatsbedrijven verpanden, duizenden mensen in dienst genomen die een zware wissel trekken op de staatsbegroting, staatsauto’s en spullen verkopen voor een appel en een ei en gesjoemel met Bazo-kaarten.

Verder zijn een heleboel ex-ministers gecreëerd door continu te reshuffelen, riante salarissen geven aan staatsadviseurs aan andere vrienden voor het niks doen, gebouwen van de staat verkocht, consultantvriendjes moesten rijk worden, dus ontvingen ze duizenden US-Dollars, schulden achterlaten van een paar miljarden euro’s en ga zo maar door…

Het is onbegrijpelijk dat er mensen zijn die durven te zeggen dat Desi Bouterse het veel beter deed en de beste president ooit was.

BEKIJK OOK
Online portaal Belastingdienst Suriname uitgebreid

Het land zit in een diep dal en zal het zeker 5-10 jaar of misschien veel langer in beslag nemen, voordat wij eruit zijn geklauterd.

De huidige regering heeft zijn handen vol met het opruimen van de puinhoop, maar tegelijk ook maatregelen treffen
om de voorkomen dat het volk verder verarmd.

Opruimen neemt tijd. Laat ons geduld hebben met de regering.

De Stem

Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud. Wenst ook u een ingezonden stuk te publiceren? Mail dit naar [email protected]

BEKIJK OOK: Heb geloof in de huidige regering, het komt goed!