fbpx

Wanneer gaat president Santokhi ons echt helpen? Weet hij wel dat wij het heel zwaar hebben?

INGEZONDEN- Wanneer gaat president Santokhi ons echt helpen? Wij hebben het echt zwaar! Weet hij dat wel?

Er was een heleboel beloofd. Binnen 100 dagen na de verkiezingen van 2020 zouden wij met z’n allen in Suriname verbetering merken.

Vooral in onze portemonnee zou er veel meer geld over blijven.

De wisselkoersen voor buitenlandse valuta zouden omlaag gaan. Maar dat blijkt voor de zoveelste keer weer een jokkebrok verhaal te zijn geweest.

Het tegendeel gebeurde, de koersen en daarmee ook de prijzen van allerhande zaken waaronder levensmiddelen, brandstof, autoverzekeringen en diensten schoten als een raket omhoog.

Veel spullen zijn momenteel drie keer zo duur als voor de periode mei 2020.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Impotentie, hoge bloeddruk en de link met het gebruik van mondwaters en tandpasta’s met fluoride

Er is alleen maar achteruitgang te merken in Suriname. Bijna een ieder voelt dat dagelijks en staat machteloos toe te kijken hoe de rijke elite steeds meer vermogen vergaart ten koste van de hardwerkende arme mannen en vrouwen.

BEKIJK OOK
Surinaamse regering bereikt overeenstemming met financiële instanties over koersbeheersing

De enigen die erop vooruit zijn gegaan is de politieke coalitie, samen met hun vrienden, zakenrelaties en familieleden.

En diegenen die nog geloof hebben in de zoete praatjes van de huidige regering, zullen bedrogen uitkomen. Er komt geen verlichting voor u, alles gaat nog duurder worden.

Zelfs een doofblinde kan merken dat wij straal voor de gek worden gehouden met prietpraat van deze regering die kampioen is in het maken van beloften die zij niet waar weet te maken.

De hoop is dat er in 2025 nieuwe capabele en eerlijke leiders naar voren worden geschoven die ons uit deze ware ellende kunnen halen.

Ik heb er namelijk geen geloof meer in dat wij door deze regering zullen worden geholpen. Deze politici gebruiken veel woorden, maar van daden is niets te merken!

Mevrouw S. Cruden

Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud. Wenst ook u een ingezonden stuk te publiceren? Mail dit naar [email protected]