fbpx

Vrouwen: wij zijn iets mooier geworden en krijgen vaker complimenten door Finhud

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Verscheidene vrouwen en mannen uit Paramaribo (Suriname) en omstreken laten weten dat zij zeer ingenomen zijn met de resultaten die zij bereiken met de nieuwe en populaire FINHUD gezichtsbehandeling.

BEKIJK OOK: Behandelingen Constantin goedkoopste en kwalitatief beste in Suriname, blijkt uit onderzoek Consumentenbond

“Wij zijn gewoonweg iets mooier geworden en krijgen vaker complimenten sinds wij de FINHUD gezichtsbehandelingen hebben gedaan”.

“Onze huid ziet er veel frisser, jonger en gezonder uit”, vertellen twee dames op opgetogen toon aan de lifestyleredactie van GFC Nieuws.

Dat steeds meer mensen aangeven dat zij positieve effecten behalen met deze gezichtsbehandeling heeft vooral te maken met de toepassing van een uniek samengestelde natuurlijke hoogwaardige gezichtsmaskerformule, laten internationale experts weten.

BEKIJK OOK
Impotente mannen hoeven zich niet te schamen, zeggen experts

De gezichtsmaskerformule is samen met Duitse homeopaten ontwikkeld door één van ’s werelds beste experts op het vlak van verjonging, afslanken, mentale gesteldheid en gezondheid Jonathan Clarke.

Een Nederlands gediplomeerde expert van Constantin, de enige kliniek in Suriname die de FINHUD gezichtsbehandeling uitvoert, vertelt aan GFC dat het natuurlijke gezichtsmasker rijk is aan een speciale combinatie vruchtenpolyfenolen, vitaminen, mineralen en spoorelementen.

De bijzondere combinatie vruchtenpolyfenolen heeft onder meer krachtige ontstekingsremmende, voedende en anti- oxiderende  eigenschappen die zorgt voor zichtbare huidherstelactiviteiten.

Foto ter illustratie.