fbpx

Vrouwen hebben ook liefde nodig, net als mannen, zegt 28- jarig slachtoffer van mannengeweld

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een 28 jarige vrouw die slachtoffer is geworden van mannengeweld zegt dat er nog steeds mannen rondlopen die niet begrijpen dat vrouwen, net zoals dat bij heren het geval is, ook behoefte hebben aan liefde.

Heren die een serieuze liefdesrelatie met een vrouw hebben moeten er beter van doordrongen worden dat het binnen de romance niet alleen gaat om het geven van geld voor het doen van de boodschappen of het schenken van zakgeld en sieraden.

De twintiger uit Paramaribo, Suriname, werd eind 2021 in elkaar geslagen door haar 14 jaar oudere geliefde met wie ze al enkele jaren samenwoonde.

Zij vertelt aan de lifestyleredactie van GFC Nieuws dat er een fikse ruzie ontstond toen haar vriend te weten kwam dat ze in het geheim een andere affaire was begonnen met de broer van haar vriendin.

BEKIJK OOK
2 Surinaamse dames die zuipend naar Nickerie rijden zorgen voor enorme irritatie

Toen ze thuiskwam kreeg ze na een harde confrontatie vervolgens enkele slagen op haar lichaam.

Diezelfde avond pakte ze haar spullen in en vertrok definitief bij de mishandelaar.

“Als mannen denken dat ze een relatie lang en gezond in stand kunnen houden door alleen maar hard te werken en hun vrouw of vriendin veel geld en geschenken te geven, dan hebben ze het goed mis”.

“Het zal niet lang duren alvorens zij genegenheid bij een andere gaat zoeken. Vrouwen hebben ook liefde nodig, net zo als dat het geval is bij mannen”, weet ze zeker.

Foto ter illustratie.