Vrouwelijke bestuurder achter tralies na aanrijding met lichamelijk letsel

gevang arrestatie crime politie gevangenis cel

GFC NIEUWSREDACTIE – Op zondag 27 augustus, omstreeks 12.50 uur, heeft een verkeersincident op de kruising van de Kennedyweg en de Havenlaan in het district Para geleid tot ernstig lichamelijk letsel voor een betrokken slachtoffer.

De 32-jarige vrouwelijke bestuurder, S. A., is nu in verzekering gesteld in verband met het incident.

De aanrijding, die de aandacht van de autoriteiten heeft getrokken, bracht een ongelukkig slachtoffer voort met een onderarm fractuur.

Na onderzoek en verhoor werd S. A. opgeroepen om zich te melden bij de afdeling Verkeer Unit Midden, die belast is met het onderzoek naar het incident.

Op grond van artikel 20 lid 3 van de Rijwet werd S. A. voorgeleid bij de Hulpofficier van Justitie. Na overleg met het Openbaar Ministerie (OM) is besloten om haar in het belang van het onderzoek in verzekering te stellen.

Dit betekent dat S. A. voorlopig achter de tralies zal verblijven terwijl het onderzoek naar het verkeersongeval wordt voortgezet.

OOK INTERESSANT
Vermiste 27-jarige Reshma Bisoen en baby

De zaak zal nu verder worden onderzocht door de bevoegde autoriteiten, en S. A. zal moeten samenwerken met het onderzoeksteam om alle nodige informatie te verstrekken.

De exacte omstandigheden van de aanrijding zullen in de komende dagen duidelijker worden naarmate het onderzoek vordert.