fbpx

Vrouw vloog 3.000 mijl om online vriend te ontmoeten, maar werd vermoord voor haar organen

GFC NIEUWSREDACTIE- De romantische omstandigheden waarin een 51-jarige vrouw verkeerde die haar 3.000 mijl van haar huis in Mexico bracht voor een date in Peru, namen een nachtmerrieachtige wending nadat haar uiteengereten lichaam aanspoelde op een strand.

Blanca Arellano vertelde haar familie eind juli dat ze een reis naar Lima zou maken, waar ze van plan was om Juan Pablo Jesús Villafuerte, de man met wie ze al enkele maanden online verkering had, eindelijk persoonlijk te ontmoeten.

Haar familie zei dat Arellano van plan was om de strandstad Huacho te bezoeken, waar haar 37-jarige Peruaanse vriend woonde, totdat ze op 7 november niets meer van haar hoorden.

In dat laatste gesprek met haar nichtje, Karla Arellano, had de 51-jarige geen rode vlaggen gehesen die haar familielid enige reden tot bezorgdheid zouden geven. Ze vertelde haar dat de online relatie de tests van een persoonlijke relatie had doorstaan en dat ze zelfs gevoelens van liefde had ontwikkeld voor de man die ze eerder alleen achter het scherm van haar laptop had gekend.

Weken gingen voorbij voordat Arellano’s droomvakantie om haar zogenaamde “liefde” te ontmoeten werd onthuld als een angstaanjagend plan, een die de familie van de Mexicaanse vrouw verwoed naar haar liet zoeken – alleen om hun eigen ergste nachtmerrie bevestigd te krijgen.
Zonder de inspanningen van het sociale media-slimme nichtje van de 51-jarige, zou de zaak misschien niet de aanvankelijke bekendheid hebben gekregen, omdat haar berichten over haar vermiste tante honderden likes, retweets en opmerkingen opleverden.

BEKIJK OOK
Poetin van plan 'nog eens 2 miljoen mensen te mobiliseren, waaronder 300.000 vrouwen'

Op 10 november bevestigde de gruwelijke ontdekking van een afgehakte vinger met een zilveren ring het ergste voor de familie van Arellano.
Hoewel de vingertoppen waren verwijderd, was de familie volgens onderzoekers in staat om het te matchen met hun vermiste familielid met de zilveren ring, waarvan ze wisten dat Arellano die droeg.

Dagen daarna spoelden meer lichaamsdelen op hetzelfde strand in Huacho, waaronder een gezichtsloos hoofd, een arm en uiteindelijk een romp met alle interne organen die schijnbaar opzettelijk waren weggesneden.

Op 17 november werd Arellano gearresteerd.

Daags na de arrestatie van de 37-jarige medische student werd ontdekt dat de student video’s op TikTok had geplaatst van menselijke organen, waaronder een alvleesklier en een brein.

Tijdens het doorzoeken van zijn huis vonden onderzoekers vervolgens ook bewijs van bloedspatten in de woonkamer, badkamer, wasruimte, matras en schoonmaakmiddelen.