Vrouw uit Paramaribo voelt zich diep beledigd en scheldt werkgever voor alles wat vies en vuil is uit

Verbaasd

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een vrouw die in loondienst is bij een werkgever in de Surinaamse hoofdstad Paramaribo kon zich niet meer beheersen toen haar werkgever haar afgelopen maandag een verzoek deed.

De 30- plusser ontstak in woede en schold haar baas uit, waarbij ze gebruik maakte van haast alle beschikbare vulgaire scheldwoorden die bekend zijn in de Surinaamse taal.

De dame voelde zich diep beledigd nadat haar broodheer aan haar vroeg of haar echtgenoot mogelijk interesse heeft in schoonmaak- en tuinwerkzaamheden bij hem thuis.

BEKIJK OOK: Grote vraag naar nieuwe gezichtsbehandeling in Suriname die huid mooier maakt

Volgens informatie die een collega van haar aan GFC Nieuws heeft verstrekt, blufte de vrouw juist opvallend vaak dat haar man zeer goed verdient en een erg hoge functie heeft bij de overheid.

Ze voorspelde zelfs dat hij het ooit zal schoppen tot een departementsdirecteur.

Om die reden zou zij zelf niet hoeven te werken, maar deed dat omdat zij anders de hele dag niets te doen zou hebben.

Na de scheldkanonnade heeft de vrouw haar persoonlijke spullen opgeruimd en is van haar werkplek vertrokken zonder nog een woord aan iemand te zeggen.

Zij is dinsdag niet aan het werk verschenen. Haar baas zou niet ervan op de hoogte zijn geweest dat haar man een hoge ambtenaar is.

OOK INTERESSANT
RBT houdt roadblocks in achterland Suriname om criminaliteit te bestrijden

Het is onduidelijk wie hem ooit heeft voorgehouden dat hij een schoonmaker en tuinman is.

Foto ter illustratie.