Vrouw slacht echtgenoot en kookt lichaamsdelen voor kinderen

GFC NIEUWSREDACTIE- Katherine is de eerste vrouw die een levenslange gevangenisstraf krijgt, zonder voorwaardelijke vrijlating.

Op de gevangenispapieren van de Australische staat ‘Never to be released’.

De straf kwam nadat ze haar partner John ombracht. Ze pleegde de daad in februari 2000 en zit tot op heden vast. Haar bijnaam is ‘Kathy The Cannibal’

Daags voor de daad zou John aan collega’s en enkele buren hebben gezegd dat als ze hem niet meer zouden zien, zijn vrouw Katherine wat met zijn vermissing te maken zou hebben.

De man durfde haar echter niet te verlaten, omdat hij te bang was dat ze de kinderen wat aan zou doen.  Dat schrijft Daily Star.

Zijn auto stond op de dag van zijn sterven nog voor het huis, iets wat de buren verdacht vonden. Ook zijn collega’s vonden het verdacht en maakten zich zorgen waarna de politie werd ingeschakeld.

Bij aankomst bleek hij door Katherine te zijn omgebracht met 37 messteken.

Het hoofd van de man is later in een pan op het fornuis gevonden. De bedoeling was om hem te ‘voeren’ aan de kinderen. Ze had de tafel namelijk al gedekt, maar voor die tijd was ze al opgepakt. Volgens de plaatselijke politie bood het plaats delict een gruwelijk aanzicht.

Uiteindelijk is ze in het ziekenhuis aangehouden en veroordeeld. Zelf blijft ze ontkennen dat ze de daad heeft gepleegd.

Katherine is op 15 oktober 2001 veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf.

Ze ging echter in hoger beroep omdat ze de straf te hoog vond, maar dit verzoek werd afgewezen en is nu 66 jaar oud.

BEKIJK MEER GFC BIZAR NIEUWS: KLIK HIER

Overige berichten