fbpx

Vrouw schrikt wakker en ziet inbreker in slaapkamer

GFC NIEUWSREDACTIE- Robby S. (54) is na een woninginbraak door de politie van het bureau Flora in de Surinaamse hoofdstad Paramaribo opgespoord en aan de Marowijnestraat in de kraag gevat.

Naar zeggen van de aangeefster was zij in diepe rust toen zij plotseling het gevoel kreeg dat er iemand in haar slaapkamer was. Zij schrok wakker en herkende de verdachte Robby positief vanwege zijn postuur en de grote omvang van zijn hoofd.

Toen de verdachte dit doorhad, zette hij het op een lopen met medeneming van een Iphone 12, een geldbedrag in SRD en euro. De verdachte had zich toegang verschaft tot de woning van de vrouw door twee shutters te verwijderen.

BEKIJK OOK
PAHO viert 120 jaar gezondheidsbevordering in de regio

Aan de hand van het GPS-systeem van de I-phone 12 werd achterhaald dat de verdachte zich op een drugslocatie aan de Marowijnestraat ophield. De wetsdienaren deden de locatie aan en bij het zien van de politie renden zowel de aanwezigen en Robby weg.

De politie zette de opsporing voort en werd Robby op een locatie aan de Floralaan waar hij zich vaker ophoudt aangetroffen en positief herkend door de aangeefster.

De verdachte werd vervolgens in de kraag gevat en ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau Flora. De buit is nog niet achterhaald.

Robby is door de politie ingesloten.