fbpx

Vrouw moet onder bedreiging van vuurwapen in haar mond sieraden, lasmachine en auto afstaan aan vriend die ze weigerde te huwen

GFC NIEUWSREDACTIE- De recherche van Regio Paramaribo in Suriname heeft zaterdag de 39-jarige verdachte Shaik R. ter zake mishandeling, bedreiging en verduistering strafbare feiten.

De aangeefster T.D. heeft een dag ervoor aangifte gedaan van deze gepleegde strafbare feiten bij de recherche van Regio Paramaribo.

Naar zeggen van de aangeefster had ze ongeveer een jaar een liefdesrelatie met de verdachte Shaik. Vier maanden geleden vroeg de verdachte haar ten huwelijk, maar ze weigerde zijn verzoek.

Vanaf dat moment werd T.D. door de man bedreigd en mishandeld. De verdachte Shaik zette met geweld een vuistvuurwapen in haar mond en werden haar sieraden, een lasmachine en een perceelkaart onder druk door de verdachte weggenomen. Verder nam hij het voertuig van T.D. weg, onder het mom dat hij deze naar een monteur zou brengen. De vrouw zag haar voertuig echter niet meer.

BEKIJK OOK
Baarmoederhalskanker nog steeds een belangrijkste doodsoorzaak onder vrouwen in Suriname

Na uitgewerkte informatie is het voertuig, de lasmachine en het perceelkaart teruggevonden bij één van de woningen van de verdachte in het ressort de Nieuwe Grond.

Het vuistvuurwapen waarmee T.D. is bedreigd, is nog niet terecht.

Vermeldenswaard is dat het voertuig van de aangeefster reeds was overgeschreven op naam van de vrouw van de verdachte Shaik, waarmee hij reeds drie jaren is getrouwd.

Uit het verder onderzoek en op camerabeelden is gebleken dat de moeder van de verdachte de gouden halsketting van T.D. aanhad. De moeder van de verdachte gaf de politie te kennen dat zij de sieraden als cadeau heeft gekregen van haar zoon.

Na te zijn voorgeleid is de verdachte hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.