Vrouw brengt man met oogdruppels om het leven, staat als erfgenaam benoemd

GFC NIEUWSREDACTIE- Een vrouw werd gisteren in de rechtszaal beschuldigd van het vergiftigen van een vriend met zijn sterven tot gevolg.

De vrouw uit de Amerikaanse staat Milwaukee zou een voor het slachtoffer fatale dosering aan oogdruppels hebben toegediend, meldt NBC.

De plaats delict zou door de verdachte zo zijn opgemaakt om op een overdosis te lijken. Het slachtoffer had verpulverde tabletten en een bord naast zich.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Geen celstraf voor bejaarde die buren stalkte met geslachtsdeel, ‘omdat libido afnam door prostaatkanker’

Aanklagers vertellen echter dat het een moeilijke opgave is om via de ogen een fatale dosering toe te brengen maar dat het nog onduidelijk is hoe het slachtoffer het spul in z’n lichaam kreeg.

De verdachte zegt dat ze de man verzorgde en dat hij een obsessie had met oogdruppels, daarna veranderde ze haar verhaal door te zeggen dat ze de man hielp een einde aan z’n eigen leven te maken nadat onderzoekers haar initiële verhaal niet geloofden.

Opmerkelijk detail is dat de vrouw staat benoemd als erfgename van de man. Als de man vandaag nog in leven was, zou hij 65-jaar oud zijn.

De volgende rechtszaak staat gepland op 25 juni.

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER

Overige berichten