Vrouw (22) lokt haar ex in de val, nieuwe vriend slaat hem kapot met honkbalknuppel

GFC NIEUWSREDACTIE- Een bloemist heeft de gevangenis ontweken nadat ze haar ex in een val had gelokt waar haar nieuwe minnaar hem zinloos mishandelde met een honkbalknuppel.

De Engelse Paul Flory, 33, ontsnapte op wonderbaarlijke wijze aan de dood toen zijn hoofd werd opengespleten tijdens een brute aanval waarbij delen van zijn hersenen op de weg spatte.
James White, 22, werd overgehaald om Flory aan te vallen door “manipulatieve leugenaar” Crystal Culhane.
Maar terwijl haar nieuwe ‘vriend’ 11 jaar kreeg, kreeg de vrouw een voorwaardelijke straf opgelegd nadat ze beweerde dat ze door een auto-ongeluk een posttraumatische stressstoornis had.
Volgens The Sun wilden ze hun tienerromantiek nieuw leven inblazen. Na samen te hebben gegeten bracht de vrouw haar vriend James terug naar zijn flat in Londen voor een nacht vol passie. Maar ze had ook een relatie met ene Paul Flory.
De vrouw vertelde de 33-jarige Paul waar ze was en wachtte ze tot hij op de stoep van het huis van James zou verschijnen.
James bewapende zich met een honkbalknuppel en liep naar buiten om Paul te slaan. Hij werd achtergelaten met gruwelijke verwondingen aan zijn hoofd en lichaam en werd door omstanders in kritieke toestand aangetroffen. James had letterlijk zijn hersens eruit geslagen.
Paul Flory werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht waar gezondheidsmedewerkers zijn leven konden redden.