fbpx

Vriendengroep op mysterieuze wijze levenloos aangetroffen op maïsveld na avondje stappen in kroeg

GFC NIEUWSREDACTIE- Vier jongeren werden zondag, meer dan honderd kilometer van de kroeg, levenloos door een boer aangetroffen op een maïsveld.

De vriendengroep die in het Amerikaanse Wisconsin werd ontdekt, stierf aan de gevolgen van schotwonden. Ze waren de dag ervoor gaan stappen.

Tijdens een persconferentie dinsdag vertelde een ervaren politieagent dat hij zo’n bizarre situatie nog nooit eerder meemaakte.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: 10-jarig meisje probeert schutter tegen te houden maar kan niet voorkomen dat moeder en zus van het leven worden beroofd

De FBI is ingeschakeld om de zaak verder te onderzoeken. De vrienden waren naar verluidt al jaren goed bevriend en hadden geen verbintenis met de locatie waar ze werden aangetroffen.

BEKIJK OOK
David (1) wordt ziek na eten, raakt hersendood en sterft binnen enkele dagen

Nabestaanden vertellen dat ze radeloos zijn en het voorval maar niet kunnen begrijpen, meldt DailyBeast.

‘We wisten dat er iets niet klopte toen onze berichten niet werden beantwoord. Ik heb een idee wie het heeft gedaan, maar ik weet niet of ik het nu moet vertellen’, zegt een broer van een slachtoffer.

De vader van een van de overledenen deelt mede dat de groep met iemand anders van de bar vertrok voordat de lichamen werden aangetroffen.

De zaak wordt verder onderzocht.

BEKIJK MEER GFC BIZAR NIEUWS: KLIK HIER