fbpx

Vrienden en collega’s omgebrachte vrouw: ‘Cristina was de engel van kantoor en bracht blijdschap’

GFC NIEUWSREDACTIE- “Cristina was licht en vreugde. Wanneer ze binnenkwam, verlichtte ze de hele ruimte met haar glimlach. De engel van kantoor heeft ons verlaten.”

Zo beschrijven vrienden en collega’s de 30-jarige vrouw die vrijdag door haar partner werd doodgestoken op zolder van een woning in de luxe Spaanse wijk La Gran Via in de binnenstad van Valencia.

Het is een schok voor eenieder dat Alberto LH, een 35-jarige advocaat en universitair hoofddocent recht en criminologie met wie ze ruim 3 maanden een relatie had, haar zo bruut van het leven heeft beroofd.

Dit terwijl het koppel plannen had om samen een leven op te bouwen.

BEKIJK OOK
Twee mannen winnen loterij en komen op dezelfde avond om het leven bij verkeersongeluk

“Ik heb haar zelf verteld dat ik hem goed vond passen bij haar”, zei een vriendin aan wie Cristina de dag voor haar overlijden bekende bij Alberto ging wonen.

Het is niet helemaal duidelijk waarom hij de vrouw ombracht, maar aangehaald wordt dat de vrouw mogelijk had besloten om plots een einde te maken aan de relatie vanwege zijn mogelijke verslavingen en of financiële problemen.

Alberto zou eerder failliet zijn verklaard en problemen hebben gehad op werk terwijl Cristina hoogopgeleid was, meerdere talen sprak en een mooie toekomst had, schrijft Levante.

Foto: Levante EMV