Vriend timmert vriendin in Uitvlugt in elkaar omdat ze nieuwe mobiele telefoon cadeau kreeg

GFC NIEUWSREDACTIE– Een 29- jarige vrouw die woont in Uitvlugt/Paramaribo heeft vrijdag om een bizarre reden klappen in de auto geïncasseerd van haar vriend met wie ze een LAT- relatie heeft.

Het slachtoffer heeft volgens informatie een nieuwe peperdure mobiele telefoon cadeau gekregen van een hartsvriendin die al jaren in het buitenland woont.

Toen de vriend samen met zijn vriendin in de auto was en de nieuwe telefoon zag vroeg hoe hij aan haar hoe zij in staat was om die te bekostigen. De man nam geen genoegen met de uitleg.

Hij beschuldigde de vrouw ervan dat ze de mobiel van een andere man heeft ontvangen en in ruil daarvoor omgang moet hebben gehad met hem. Kort daarna sloeg hij ettelijke keren in haar gezicht ofschoon hij aan het rijden was.

Het KSVC laat aan GFC Nieuws weten dat de van ontrouw beschuldigde vriendin de liefderelatie heeft verbroken. Dat zou zijn gebeurd op dringend advies van het KSVC.

Claudia Hartmann (foto), leerkracht en voormalig maatschappelijk werkster in Nederland en verbonden aan het VrouwenCollectief zegt dat het mishandelen van vrouwen nooit goed te praten is.

“Wij adviseren aan alle vrouwen die te maken krijgen met mishandelingen van hun liefdespartner, om wat voor reden dan ook, de relatie terstond te beëindigen. Handen thuis! Vrouwenmishandelingen zijn onacceptabel”, aldus het VrouwenCollectief.