Voortdurende verstoring regionaal vliegschema Surinam Airways

GFC NIEUWSREDACTIE- Surinam Airways zet zich met volle kracht in om de aanhoudende operationele verstoringen binnen de regio onder controle te krijgen en zo snel mogelijk te verhelpen.

Ondanks alle inspanningen om de geplande onderhoudswerkzaamheden volgens schema uit te voeren, heeft een onvoorziene technische storing in Miami geleid tot vertragingen in het onderhoud aan de B737.

Hierdoor was het niet mogelijk om de vluchten uit te voeren zoals gepland, wat heeft geresulteerd in aangepaste vluchtschema’s voor zowel gisteren als vandaag.

Tijdens deze vakantieperiode blijkt het bijzonder uitdagend om vervangende vliegcapaciteit te vinden, aangezien vergelijkbaar vliegmaterieel moeilijk beschikbaar is. Wij doen ons uiterste best om passende oplossingen te vinden, ondanks deze beperkingen.

Surinam Airways blijft de passagiers zoals gebruikelijk op de hoogte houden. Wij adviseren zowel onze gewaardeerde passagiers als reisagenten om de e-mailberichten van Surinam Airways nauwlettend te volgen voor de meest recente informatie en instructies.

“Wij betuigen onze oprechte excuses voor de eventuele overlast die hierdoor is ontstaan en verzekeren u dat wij er alles aan doen om de situatie zo snel mogelijk te normaliseren. Uw begrip wordt zeer op prijs gesteld terwijl wij onze uiterste inspanningen blijven leveren om onze operationele activiteiten zo spoedig mogelijk te herstellen,” aldus de directie.

OOK INTERESSANT
VHP gaat recordbedrag investeren om met verkiezingswinst vandoor te gaan in 2025