Volksgezondheid waarschuwt weer voor nep Facebookaccount minister Ramadhin, bericht over cholera-uitbraak nep

GFC NIEUWSREDACTIE- Het ministerie van Volksgezondheid vraagt er nogmaals aandacht voor dat een nep Facebookaccount van minister Amar Ramadhin actief is op Facebook.

Gevraagd wordt om deze pagina zoveel als mogelijk te rapporteren bij Facebook. Nep Facebookaccount: www.facebook.com/minamarramadhin.

Via deze pagina worden er sinds kort valse berichten gelanceerd richting de gemeenschap. Dit is een zeer kwalijke zaak, aangezien de berichten te maken hebben met bekendmakingen die niet op waarheid berusten. Dit zorgt voor onnodige onrust en twijfels bij velen in de gemeenschap, wordt aangehaald.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Waarschuwing artsen: houd je nies niet in door je neus dicht te knijpen!

Op 24 mei werd een bericht gelanceerd over een cholera-uitbraak in Paramaribo. Het ministerie van Volksgezondheid distantieert zich van dit bericht en ontkent deze uitbraak. Er zijn in de afgelopen periode geen choleragevallen gerapporteerd aan het BOG.

De officiële berichtgeving vanuit het Ministerie van Volksgezondheid worden via de volgende kanalen gepubliceerd:
1. De facebook pagina van het ministerie van volksgezondheid: www.facebook.com/VolksgezondheidSuriname
2. De Communicatie Dienst Suriname (CDS)
3. De website van het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg: www.bogsuriname.com

Het ministerie van Volksgezondheid is reeds in contact met de veiligheidsdiensten om de beheerders van deze pagina op te sporen en roept eenieder op om berichten afkomstig van de valse pagina NIET te delen via social media.

Overige berichten